Våre samarbeidspartnere

Technicolor

Vår hovedleverandør Technicolor leverer et utvalg av fremtidsrettede modemer, gateways og nettverksløsninger som gir høyhastighets ytelse og tilkoblingsmuligheter for både bolig-og forretningskunder, fra grunnleggende data og trådløsfunksjonalitet til fullverdig tjeneste gatewayer – alt på en enkelt software plattform.
Technicolor produktportefølje er utviklet over tid, og består av et komplett utvalg av tilpassede og fleksible produkter, inkludert super-raske gateways, nettverks utstyr, og nyskapende programvare som kan levere avanserte tjenester over tilgjengelig bredbåndsteknologi. Ved å styrke CPE fjernadministrasjon styrkes ytelsen og produktenes livssyklus forlenges. Dette vil maksimere slutt-brukernes tilfredshet og minimere operatør kostnader.
De siste ti årene har Technicolor opprettholdt sin nr. 1 posisjon i verden. De leverer over 10 millioner modemer og gateways i året og betjener mer enn 200 ledende operatører over hele kloden. I dag er over 25 millioner hjem er utstyrt med Technicolor Gateways. Som en ledende ekspert på gateway programvare, kan Technicolor tilby utprøvd kvalitet i ytelse, stabilitet og enkel installasjon, som svar på våre kunders behov. Videre har Technicolor vært markedsledende ved å tilby ekstra tjenester og å plassere bredbånd gateway i sentrum av det digitale hjem!

Zyxel

ZyXEL ble stiftet i 1989 i Taiwan og er verdens førende utvikler og produsent av komplette bredbåndsløsninger til telekommunikasjonsvirksomheter, Internettilbydere (ISP’er), virksomheter og private. ZyXELs løsninger kan skryte av de siste nye, hotte nettverksegenskaper som Triple Play, Quality of Service (QoS), nettverkssikkerhet og nettverkshåndtering. Både virksomheter og private kan oppnå store fordeler ved å bruke ZyXELs produkter og servicer, og dermed oppnå høykvalitetsløsninger i et sikkert og brukervennlig nettverksmiljø.
Som en av de første modemprodusenter har ZyXEL gått gjennom mange forandringer i den hurtige nettverksindustrien, og produktene har også utviklet seg fra modemer, IDSN TAs og routere til bredbånd, som oppfyller ethvert behov; la det være private, små og større virksomheter og selv større hovedkontor. I dag er ZyXEL en av de få virksomhetene som kan tilby en komplett nettverksløsning; like fra DSL (customer premise) utstyr, hovedkontorutstyr, Internettsikkerhetsutstyr, switcher, WLAN utstyr, nettverk (attached storage) og sentrale nettverkshåndteringssystemer.

OneAccess

OneAccess har smidige, spesialbygde løsning for teleselskaper som ønsker å levere kunden verdi og oppnå reelle konkurransefortrinn. Med en bred portefølje av mer enn 30 produkter fra rutere, Ethernet tilgangs enheter, til programvare for administrerte tjenester, er OneAccess en ledende global produsent av telekommunikasjon enheter. Utplassert i mer enn 60 land, jobber OneAccess tett med mer enn 120 operatører i Europa, Asia, Midt-Østen og Latin-Amerika. OneAccess produkter er utbredte av teleselskaper og utformet for å støtte levering av innovative tjenester og aktivere migrering fra eldre teknologier til IP. Vårt firma er anerkjent i bransjen som kundesentriske med en evne til å møte teleselskaper behov gjennom et langt TEM partnerskap tilnærming. OneAccess tilbyr sine kunder den nødvendige tekniske støtte slik at de kan lykkes med å utvikle og levere service innovasjon.
Som nummer to markedsleder globalt for rutere, er OneAccess omtalt i 2007 Red Herring 100 Europe som en av de topp 100 private teknologiselskaper basert i EMEA-regionen og har blitt tildelt “Entrepreneur of the år “(2006, 2007, 2008) tre år på rad. I mai 2010 er OneAccess en Finalist for 2010 Red Herring 100 Europe Award. I oktober 2010 passerte OneAccess produksjon av 500.000 Multi-Service Access Ruter for Managed Services distribusjon. OneAccess har hovedkontor i Clamart, Frankrike, med salgskontorer strategisk plassert rundt om i verden.